yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle tercih edilmektedir. Yaygın malzemeler ortada, demir atmosfer koşullarına ve elementlere uzun süre maruz kalmaya dayanacak şekilde mesleklenmiş çelik ve demir bulunur.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır.

Hangi binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile müteallik zorunluluk binanın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, strüktürnın kullanım derslikı kabil faktörler hatırlı olmaktadır.

üste geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım fiillemleri esnasında kullanıcılara resmî kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında muteber bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin kötü ve alevden korunması, yangın zonları ortada yangın ve dumanın geçişinin önlenmesi yürekin kullanılan insanların yaşama ve finans eminğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçasıdır.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat öteki kapı imalatları kabil değildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın kapıları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe için farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak dileme olması durumunda farklı renk kombinasyonlar uygulaması strüktürlabilmektedir.

Birmebzul şirket ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve kişi güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Bu mevzuda yetkili yangın firmasından lütuf alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de eğitim bilimi verdikleri bilinmektedir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Doğru şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir binası vardır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar kullanım saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Çift kanatlı Yangın çıkış kapısı istanbul yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page